donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 10 d’agost del 2019

TORNEM I ENS FEM RESSÒ DEL COMUNICAT DE NOVEMBRE FEMINISTA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA


Comunicat de Novembre Feminista davant la decisió de la Fiscalia de Barcelona de jutjar a “La Manada” de Manresa per abús sexual
El dilluns 8 de juliol l’Audiència Provincial de Barcelona va declarar a la menor supervivent d’una agressió sexual múltiple a Manresa. La  Fiscalia demana la condemna per abús  però no d’agressió sexual, perquè la víctima no hauria oposat resistència.
La justícia, un cop més, deixa en desemparar a totes les dones que han rebut, reben i rebran violències masclistes i violències sexuals.
Les violències sexuals són també violències masclistes i cal donar-li respostes contundents, des del sistema judicial, eliminant els masclismes que continuen considerant a les dones com responsables de les violències que reben. Les dones i les nenes tenim dret a sortir de festa, a ballar i a gaudir en llibertat sense violències. Només sí, és sí!
Cal un compromís ferm per part del conjunt de la societat en la lluita contra les violències sexuals, però exigim per part de la justícia, actuacions immediates en el camí de l’eliminació de les violències masclistes i l’aplicació urgent de la perspectiva de gènere en tots els nivells de la judicatura.

La justícia és masclista i patriarcal
Si ens toquen a una, responem totes.

Cap agressió sense resposta
Contra la violència masclista, autodefensa feminista