donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 8 de febrer de 2019

L'equitat a la nostra societat l'aconseguirem?? DONES DE LLEIDA organitza FEMINARI i en parlem. AL CASAL DE LA DONA DE LLEIDA

La igualtat de gènere i l'objectiu d'assolir un equilibri del 50% entre homes i dones en empreses, administracions públiques i societat civil constitueix un dels objectius de la governança mundial, tal com recull l'Agenda 2030 de les Nacions Unides @2030Feminista .En aquest sentit és clau que totes les polítiques públiques a tots els nivells de govern incorporin transversalment la perspectiva de gènere, i és en aquest sentit que el grup de Dones de Lleida organitza mensualment una trobada/debat de dones amb una ponent d'entitat , la que convida per a debatre amb la ciutadania temes d'actualitat,  "FEMNIARI" el qual dedica a diferents temes que interessen a dones i per a dones i a tota la societat. 
En aquesta ocasió abordà l'equitat de gènere,  des de la perspectiva de les dones immigrans "FEMINISMOS Y RACISMOS" amb la Dra. Jeanne Rolande. jeannerolande@gmail.com.
Durant el matí es tractaren temes com l'equitat de gènere, la democràcia, la immigració, el lideratge femení en clau de dones migrades africanes o les polítiques municipals en aquest àmbit.