donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 11 de desembre del 2018

CASAL DE NADAL A BALÀFIA. JA PODEU APUNTAR A LA VOSTRA MAINADA!

NADAL A BALÀFIA per aquest motiu hem pensat proposar-vos que apunteu als vostres fills i filles al casal. En aquests casals els nens i nenes podran gaudir de jocs i d' activitats culturals entre moltes altres. Durant el dies de les vacances de Nadal.
Els avantatges d’aquest tipus de casals són múltiples. Les més importants és que d’aquesta manera els vostres fills i filles estan atesos per professionals i envoltats de nens de la seva mateixa edat, sense perdre una rutina (la qual és menys rígida que durant el curs escolar), que fa que els infants segueixin connectats amb unes pautes d’aprenentatge beneficioses per a ells. Un altre avantatge és que els nens i nenes durant aquests dies segueixen en contacte amb altres infants i grup de persones, la qual cosa reforça la sociabilització, procés molt important en la infantesa i adolescència.