donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 5 de juny del 2018

Salut i esport en femení - La importància de mantenir-se activa des de la infància. Us presentem aquesta publicació de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

L'activitat física i l'esport han de ser part de la vida de qualsevol persona, i és per això que hem de fomentar des de la infància aquest hàbit i que sigui per a tota la vida. Si bé els índexs de pràctica fisicoesportiva en la població en edat escolar s'han incrementat en les últimes dècades, s'observa com es mantenen les diferències entre nens i nenes.
I això té unes conseqüències per a la salut de les nenes i noies adolescents, tant a nivell físic i mental, com en el seu present i futur. Des de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, en col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes i el Boston Children's Hospital, fem una clara aposta per la divulgació i la sensibilització social per evitar l'abandonament esportiu de les nenes i contribuir a la igualtat d'oportunitats. Per a més informació podeu clicar als enllaços!
I és que com a societat no ens podem permetre que les nenes creixin desaprofitant els beneficis de l'activitat física
A través de les pàgines d'aquest informe, experts de reconegut prestigi, entre ells Lakshmi Puri, subsecretària general de l'ONU i Directora Executiva Adjunta d'ONU Dones, comparteixen el seu coneixement per aconseguir aquest objectiu.