donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 20 d’octubre del 2017

Presentació del llibre"La novia Francesa de Ho Chi Minh" d' Óscar Sipán

#Novedad: 

La novia francesa de Ho Chi Minh - d'Óscar Sipán

«En mi mapamundi sentimental, Nora será siempre el continente más grande y misterioso».Adaptat del blog de David Gómez Hidalgo

Setembre ens va portar una novetat literària per la gent que li agraden els relats, no us podeu perdre la nova publicació  d'Óscar Sipán, La núvia francesa de Ho Chi Minh publicada per la editorial Limbo Errante.

«Descubrir que todo es carne literaria, que todo es susceptible de llevarse al cuento». Óscar Sipán
I no costa gens dir que Óscar és un dels millors escriptors de relats que hi ha a l’actualitat. Tots i cada un dels seus relats són una perla. Quan es llegeix alguna de les seves antologies gairebé mai es pot dir que va de menys a més o de més a menys, o que a uns els agrada més que a altres. És com un gran menú degustació en el qual cada plat és una sorpresa del xef, com va demostrar en “Quisiera tener la voz de Leonard Cohen para pedirte que te marcharas” (Base, 2014) que va arribar a ser finalista del prestigiós Premi de Conte Gabriel García Márquez.
Us convidem a veure'l a Balàfia, al Centre Cívic,  el dia 10 de novembre a la Sala de Lectura Maria Mercè Marçal a les 18:00h. ENS FA MOLT FELIÇES  TENIR AQUEST ESCRIPTOR A CASA NOSTRA
«Dicen que el dolor es la moneda del cielo. Dicen que Dios no vive en cuerpos sanos. Pero nadie debería morir solo, separado del resto».
Editorial: Limbo Errante
Páginas: 135
Publicación: septiembre 2017
https://es.wikipedia.org/wiki/%C3%93scar_Sip%C3%A1n