donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 27 de setembre del 2017

29 DE SETEMBRE UNA FESTA MAJOR DE LLEIDA LLIURE DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

Demà comença la Festa Major de Lleida, una festa que ha de ser gaudida al màxim per totes i tots. Una festa que s'ha de desenvolupar en un ambient on tothom s'hi trobi còmode. 
FOTO JORDI RULLÓ
Fem una crida a denunciar qualsevol actitud sexista o indici de violència masclista que s'hi pugui observar, 
l'alcohol no és excusa. 
Campanya de Festes Majors "NO és NO"
L’objectiu de la campanya, d’abast nacional, és sensibilitzar a la població jove i a tota la ciutadania que totes les persones són responsables que els ambients festius siguin lliures d'agressions sexistes. Per això es creu que cal visibilitzar  i conscienciar a tots els nivells que en els ambients festius es produeixen actituds agressores que són part d’una violència masclista estructural, i que com a tals, no tenen cap mena de justificació, i s’han de dotar d’una resposta col·lectiva. La campanya se centra en facilitar les eines -amb l’elaboració d’un protocol d’actuació  i material de prevenció- per a la intervenció col·lectiva i l’empoderament individual per poder respondre i actuar davant de situacions d’assetjaments o agressions sexistes que es puguin produir en els espais de festa.
Per una festa major lliure 
en tots els àmbits, NO és NO