donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 28 de novembre del 2016

2 de desembre. US ESPEREM AL CONTACONTES DE BALÀFIA.PRESENTACIÓ DEL CASAL DE NADAL PUNT D'ESTUDI

La literatura, els contes, les narracions en general són font de transmissió cultural, foment de la imaginació i creativitat, alhora que un instrument lúdic i educatiu fortament arrelat a la nostra cultura. Però també poden ser legitimadors de conductes sexistes, perpetuant rols de gènere estereotipats, situacions de violència envers les dones, afavorint situacions d’exclusió u omissió dels personatges femenins en les tasques a desenvolupar o dotant-los de rols passius. Els valors que es transmeten per als nens i les nenes sovint no són equivalents.

La coeducació entesa com la didàctica de la igualtat. “És un model pedagògic que proposa una reformulació del model de transmissió del coneixement i de les idees des d’una perspectiva de gènere en els espais de socialització destinats a la formació i l’aprenentatge. La coeducació dóna el valor just a les diferents aportacions fetes per les dones i pels homes a la vida quotidiana, a la ciència i a la història, i persegueix el desenvolupament complet de la personalitat humana en condicions de llibertat i equitat. La coeducació és, doncs, una realitat social compartida.” (Reflexions en femení, núm. 30 Diputació de Barcelona).