donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 10 de desembre de 2015

CASAL DE NADAL PER A INFANTS A BALÀFIA. RECORDEU PRESENTACIÓ DEMÀ AMB EL CONTACONTES

El Casal Infantil de NADAL A BALÀFIA, 
com un dels espais de lleure, relació i acció sociocultural, amb una finalitat creativa, socioeducativa, cívica, cultural i integradora, contribueix a la difusió cultural de festivitats i celebracions tradicionals a Balàfia i Lleida. 
Per aquest motiu participa activa i conjuntament amb la resta d’entitats del barri en l’organització i celebració de festes tradicionals com el Nadal, el Carnestoltes, 
la Cursa Popular de Balàfia, Sant Jordi, la Festa Major del barri, etc. L’objectiu d’aquesta col·laboració, és realitzar diferents activitats en funció de la festivitat concreta, a més de promoure l’educació en valors i la formació d'infants per a esdevenir persones i que participin activament en la societat.
http://www.puntdestudi.com/
CLICA DAMUNT LA IMATGE PER INSCRIPCIONS
Durant les vacances escolars d’hivern, el Casal Infantil organitza activitats emmarcades i destinades a infants de 3 a 12 anys. 
 S’ofereixen activitats encaminades a la formació lúdica, esportiva i cultural de l’infant, així com el seu desenvolupament cognitiu i motor.