donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 11 de setembre del 2015

11 de setembre 2015: una Diada històrica marcada per l´inici de la campanya electoral

Un any més, Catalunya celebra l' 11 de setembre la seva Diada Nacional. Enguany, però, l'efemèride té més connotacions que mai. Per una banda, coincideix amb el tret de sortida de la campanya electoral, que té com a data clau el 27-S, i que ha de servir per aclarir el futur polític de Catalunya i la seva relació amb Espanya. I, per altra banda, perquè és el tercer any consecutiu que centenars de milers de persones sortiran al carrer en una nova mobilització massiva, que enguany du el nom de "Via Lliure", per reclamar la independència de Catalunya. 
La cita és a les 17.14 h i omplirà una de les vies d'entrada de la ciutat de Barcelona, l'avinguda Meridiana. Les entitats convocants i els assistents volen que serveixi per demostrar, un any més, la solidesa i la força de l'independentisme, alhora que el missatge s'estengui arreu del món.
Durant tota la jornada, hi haurà actes arreu del territori amb motiu de la Diada i, a la tarda, tota l'activitat quedarà centralitzada a la capital, on tindrà lloc la mobilització.
Arreu, tindrà lloc la tradicional ofrena floral, en la qual representats polítics i entitats locals retran homenatge als caiguts a la plaça 11 de setembre a Barcelona. A Lleida el 1707.