donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 16 de febrer del 2015

NO US PERDEU AQUEST BLOC:MÉS PERSONES S'AFEGEIXIEN PER ACONSEGUIR ... AMB NOM DE DONA DONA'M UN CARRER !!

CONTINUEM REIVINDICANT,
SENSE VICTIMISME
 ELS CARRERS AMB NOM DE DONA A LLEIDA
RECONEIXEMENT PER A LES DONES, JA!! 
  http://lleidaenclaudedona.blogspot.com.es/
  http://lleidaenclaudedona.blogspot.com.es/
L'objectiu del meu blog és donar a conèixer aquestes dones que han estat prou importants per donar nom a un carrer de la ciutat i que, sovint, són unes perfectes desconegudes per a molts i moltes de nosaltres. Són dones que han lluitat a la seva vida per raons ben diverses, però totes són exemples de lluita per la llibertat i, sobretot, per al igualtat d'oportunitats entre homes i dones. És per això que he pensat que una manera de fer arribar aquest missatge als lleidatans i lleidatanes és l'ús de les noves tecnologies que ens permeten contactar amb molta gent alhora i fer arribar les nostres idees sense les barreres que imposen el temps i l'espai -com ara pot ser un blog, un diari i, especialment, les xarxes socials.
 http://dones.gencat.cat/ca/serveis/nomenclator_carrrers_dones/index.html
 . Desitjo i espero que us serveixi d'ajuda per saber com aquestes dones s'ho van fer per, malgrat moltes dificultats i entrebancs, donar-se a conèixer i fer-se un lloc a la societat, la cultura i la ciència.
MOLTES GRÀCIES: CONTINUA AIXÍ !