donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 16 de novembre del 2012

Tot preparant el 25 de novembre : dia Internacional per l'eliminació de la Violència contra les dones. Jornada tècnica de reflexió "Filles i fills de la violència masclista. Una mirada a Catalunya



Jornada: Filles i fills de la violència masclista. Una mirada a Catalunya.

Amb l’objectiu de contribuir a millorar la intervenció amb infants i adolescents, específicament aquelles i aquells que són filles i fills de la violència masclista, l’Institut Català de les Dones organitza una jornada tècnica de reflexió sota el títol, Filles i fills de la violència masclista.  Una mirada a Catalunya, en la qual hi participarà SICAR cat. i nosaltres en fem difusió.
La jornada tindrà lloc el 19 de novembre a Barcelona i s'adreça a professionals i persones tècniques implicades en la lluita contra la violència masclista. Inscripció gratuïta i obligatòria a formalitzar abans del 15 de novembre. Per induir a la reflexió es fan tres preguntes idèntiques a totes les persones participants. Envia la teva resposta a la bústia de participació. 
La jornada tindrà lloc a l’auditori de la Direcció General de Joventut, al carrer Calàbria, 147 de Barcelona, el proper dia 19 de novembre, de 9:30 a 14:30 hores, i està adreçada específicament a totes i tots els i les professionals  que treballen directament en la intervenció amb dones i infants en situació de violència masclista.