donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 20 de novembre del 2009

VISITEU L'EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA "CAMINANT A TRENC D'ALBA" D'EN ZAMORA - FEM CAMÍ

FEM CAMÍ
La càmara d’en Zamora, lliure de l’esforç de caminar, es distreu amb enquadres singulars , suggerents i força atractius que donen ganes de tornar a posar-se el calçat adequat i sortir a fer cames un cop més.
La mostra recull un total de vint imatges que resumeixen la caminada realitzada el passat dia 21 de setembre, que sortí de la Seu Vella a Trenc d’Alba i passant pels Magraners arribà al desconegut però important tossal lleidatà. La marxa era la novena de les organtizades per la coordinadora Lleida Camina i en especial per les entitats Caminem per Lleida i Amics de la Seu Vella. Les imatges de Zamora recullen molt bé la bellesa d’uns espais propers, ajuden a descobri-los a aquells que no van poder triscar el camí i permeten recodar-los a prop dels dos-cents participants en aquella ruta.


L’exposició es podrà veure al Centre Cívic de Balàfia de Lleida fins al dia 30 de novembre.