donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 3 de juliol del 2022

Què és una AV? Com constituir una AV? 50 anys del Moviment Veïnal a Balàfia. Construïm Barris

Què és una AV?  
Les associacions veïnals són entitats constituïdes per veïns i veïnes que treballen voluntàriament per a millorar la qualitat de vida dels barris de Catalunya. És a dir, les AV històricament han abanderat reivindicacions populars per a fomentar la cohesió social i davant de l’exclusió social, la degradació ambiental, l’especulació urbanística, entre d’altres agressions al veïnat.
Com constituir una AV?

Una associació és constitueix voluntàriament per tres o més persones, en el cas de federacions o coordinadores serien per tres o més associacions. Per tant, les associacions poder constituir federacions i aquestes confederacions. En ambdós casos el tràmit és pràcticament el mateix.

Les associacions veïnals són organitzacions vives,  dinamitzades per veïns i veïnes que, amb el seu treball voluntari, construeixen, des dels barris i col·lectivament, espais de convivència respectuosa, ètica, justa i solidària.


Al llarg de la seva  trajectòria el moviment veïnal a Balàfia s’ha anat forjant en  un sòlid ideari vertebrat i alimentat pel treball quotidià d'una munió de persones voluntàries i de llarg recorregut. L' Entitat emmagatzema, en els seus més de 50 anys d’història, la saviesa del BARRI i de lluita col·lectiva.