donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 7 d’agost de 2021

Plataforma per les violències de gènere: Entrevista a la directora, Remei Sáez: “Amb l’aixecament de l’Estat d’Alarma, els homes han perdut el control de les seves dones”

 El meu barri, el meu veïnat

Gràcies a la CONFAVC per compartir

https://confavc.cat/entrevista-a-la-directora-de-la-plataforma-per-les-violencies-de-genere-remei-saez-amb-laixecament-de-lestat-dalarma-els-homes-han-perdut-el-control-de-les-seves-dones/

En continuarem parlant, 4-5-6 de novembre

XVII FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

US CONVIDEM A VISITAR LA SEVA PÀGINA WEB de L'Associació 

PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES 

Qui somDE GÈNERE 

És va fundar l'any 2002 per donar resposta a la necessitat de visibilitzar la violència de gènere i reclamar actuacions, a través de la mobilització ciutadana. La Plataforma està formada per 121 entitats (que tenen l'estatus de sòcies) i un gran equip de persones (voluntariat, professionals, etc) de tot Catalunya, que compartim i impulsem un moviment social amb la missió d'eradicar la violència vers les dones de la nostra societat.

L’àmbit geogràfic d’actuació, és tot el territori català, tot i que treballem en xarxa amb organitzacions de dones de tot l'Estat, d'Europa i d'altres indrets del món. 

Creiem en el treball en xarxa com a metodologia de treball, i el fomentem sobre tot amb les entitats sòcies.

Els valors de la Plataforma estan recollits en un Manifest de consens, al qual les entitats sòcies hi donen suport.

La Plataforma està constituïda legalment com a associació des del 2004 i està inscrita al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, amb el número d'inscripció 29709.