donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 20 d’agost del 2021

DILLUNS 23 GAUDIU DE LES FIRETES AMB LES CRIATURES DURANT LA TARDE a preus populars.

 

Balàfia s’ha tenyit de colors durant la FESTA MAJOR de 2021, ha anat tot bé, aquesta tarda  GAUDIU DE LES FIRETES AMB LES CRIATURES a PREUS POPULARS

Petits i grans poden gaudir amb les firetes a l'acabament de la plaça de les Magnòlies a  preus populars. Últim dia dels Actes de Festa Major de Balàfia 2021


També hi ha hagut temps per explicar les necessitats i demandes del barri a la visita de les autoritats als actes organitzats en el programa de Festa Major de Balàfia. 

Ha estat tot un èxit. Ens hem de felicitar. Des de dijous  el barri de Balàfia ha gaudit d’activitats per a tothom, amb la col·laboració de diverses entitats i comerços del barri. Amb un cartell de Pubilles i Hereu confeccionat pel Fotògraf - Artista del barri Oliver Villas.