donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 9 de maig de 2021

La igualtat és saludable. 10 recomanacions

L'origen d'aquesta commemoració es remunta a l'any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que es va tenir lloc a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la creació d'un Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.

L'objectiu d'aquest esdeveniment, que cada any se celebra el 28 de maig, és fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.


Amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) ha fet públic avui el document  "La igualtat és saludable. Recomanacions contra els efectes negatius dels estereotips sexistes en la salut" que posa de manifest la importància de la perspectiva de gènere en la salut i fa 10 propostes per revertir els efectes nocius dels estereotips de gènere en la salut de la ciutadania. (Podeu consultar el document a l'apartat Informació relacionada)