donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 11 de juliol del 2019

DOCUMENTAL AUDIOVISUAL El gran salt | L'homosexualitat en el món de l'esport (Alex Benítez, Biel Roquet i Pere Simon, Universitat Pompeu Fabra)

DocumentalEl Gran Salt” 
Aquest documental és el resultat final del Treball de Final de Grau (TFG) de tres estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra (Alex Benítez, Biel Roquet i Pere Simon), amb el que han col·laborat des de el CCE i l’INEFC. En el documental per part de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya participem la Dra. Anna Vilanova, professora titular de l’INEFC de Barcelona i Blanca Nualart (CCE).
“El gran salt | L'homosexualitat en el món de l'esport”, es un treball documental, extens i complert en format audiovisual que tracta els problemes, dificultats i particularitats pròpies del col·lectiu LGTBI en el món de l'esport d'elit, així com la importància de la imatge d'estructura de família tradicional per a la carrera d'un/una professional de l’esport. 


L'homosexualitat en l'esport: "No t'ho pregunto, no en parlis"

Joaquín Caparrós
El percentatge de futbolistes, i esportistes en general, homosexuals és igual que en qualsevol altre àmbit de la vida, però quasi ningú s'ha atrevit a dir-ho públicament, la majoria per por a la reacció dels aficionats i dels mateixos companys d'equip. És com si a l'esport s'apliqués aquella llei que existia des del 1993 a l'exèrcit nord-americà, don't ask, don't tell , és a dir, "no t'ho pregunto, no en parlis", i que Barack Obama va derogar el 2010. Els homosexuals en l'esport són una realitat invisible.
Llegiu tot l'article, en plena vigència, del diari ara a l'enllaç, cliqueu damunt de la fotografia