donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 17 de juny del 2018

Dia internacional de l’educació no sexista, eduquem en les relacions afectives lliures de violència


La coeducació és l’acció educativa fonamentada en el reconeixement de les potencialitats i individualitats de les nenes i els nens, i de les noies i els nois, independentment del seu sexe o orientació sexual, potenciant així la igualtat real d’oportunitats. La coeducació cerca l’eliminació de tota mena de discriminació per raó de gènere o d’orientació sexual i el respecte per la diversitat de l’alumnat.

 dimarts 26 de juny de 9 a 14.30 h a l’Auditori de la Casa del Mar de Barcelona



Els objectius principals de la jornada són commemorar el Dia internacional de l’educació no sexista i el 10è aniversari de la Llei 5/2008 dels drets de les dones per eradicar la violència masclista, reflexionar sobre com educar en les relacions afectives lliures de violència, i intercanviar experiències igualitàries i coeducatives dutes a terme en centres educatius.
La jornada dedicada a analitzar la feina feta i la feina que queda per fer en l’àmbit educatiu, seguint el mandat de la Llei 5/2008, de 24 d’abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista, d’incorporar la coeducació com a element fonamental en la prevenció de la violència masclista. Altrament, la jornada vol ser un intercanvi d’experiències coeducatives que es duen a terme tant en l’àmbit de l’aula com del centre i de la comunitat educativa. Està adreçada a tots i a totes les docents de les diferents etapes educatives i ensenyaments, però també està oberta a altres professionals i persones que hi tinguin interès.