donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 3 de juny del 2018

Consells per a una pràctica esportiva segura i saludable a la primavera i estiu

Arriba el bon temps, augmenten les temperatures i els dies es fan més llargs. Tot això ens convida a dedicar més temps a realitzar activitats a l'aire lliure. Hem d'aprofitar-ho, ja que pot ser un bon moment per fer activitats lúdiques i esportives que incloguin a tota la família i, així, aprofitar per fomentar en els nostres fills i filles un estil de vida actiu com a hàbit saludable.
No hem d'oblidar ni deixar de banda les precaucions bàsiques a l'hora de practicar activitat física a l'aire lliure. Algunes d'elles són aplicables a qualsevol moment de l'any, com ara practicar-lo en un entorn segur i adoptar les mesures bàsiques de protecció (casc, genolleres o colzeres en esports amb possibilitats de caiguda, per exemple).
Altres són especialment rellevants a l'estiu i, sobretot, en infants: la ingesta abundant de líquids i la protecció solar. Sobre la protecció solar, cal tenir en compte les següents recomanacions:
  • Evitar la pràctica esportiva entre les 12 i les 16 hores.
  • Utilitzar una crema amb un factor de protecció alt i repetir la seva aplicació cada dues hores.
  • Utilitzar una gorra per protegir la cara i el coll, que són zones més sensibles al sol.
A part de que en aquesta època de l'any es disparen les ofertes d'oci i activitat física a l'aire lliure que ofereixen les ciutats, podem ser proactius i aprofitar algunes ocasions que se'ns brinden per oferir un estímul que animi als i les nostres filles a la pràctica esportiva. En aquest sentit, sempre és recomenable consultar prèviament amb especialistes en medicina de l'esport, per tal que nens i nenes, i també adults, obtinguin els màxims beneficis i els efects positius per a la salut de la pràctica esportiva. 
US DEIXEM UNES QUANTES IDEES
Ocasions especials com un aniversari, la caiguda d'alguna dent de llet, algun assoliment acadèmic o l'arribada de la fi de curs poden celebrar-se amb regals de material esportiu o d'oci actiu.