donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 23 de juny del 2018

70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

Eleanor Roosevelt, impulsora
La Declaració Universal dels Drets Humans (DUDH) és un document que marca una fita en la història dels drets humans. Elaborada per representants de totes les regions del món amb diferents antecedents jurídics i culturals, la Declaració va ser proclamada per l'Assemblea General de les Nacions Unides a París, el 10 de desembre de 1948 en la seva Resolució 217 A (III).
La Declaració es considera com un ideal comú per a tots els pobles i nacions donat que estableix els drets humans fonamentals que han de protegir-se en el món sencer. Es tracta d'un document de trenta articles en què se subratllen per primera vegada els drets humans considerats bàsics i que s'apliquen, sense excepció, a tots els éssers humans.
Enguany, les Nacions Unides animen als Estats membres a celebrar el 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans l'any 2018 i es preveuen diferents activitats per commemorar-ho. Per fer-ho, han planejat una celebració d’un any, començant el Dia dels Drets Humans el passat 10 de desembre del 2017 i acabant el dia del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans el 10 de desembre del 2018.
Les associacions de Balàfia ens adherim aquest any 2018 a la celebració d'aquest 70è aniversari,  en els nostres objectius hi ha  promoure, sensibilitzar i difondre a la nostra comunitat els drets humans i ressaltar el que significa per a les persones en la seva vida quotidiana.