donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 25 de maig del 2018

Hem actualitzat la nostra política de protecció de dades

Informació bàsica de protecció de dades personals per a les persones que reben informació de les activitats de donabalafia associació 
i AVV Balàfia

Les lleis de la Unió Europea exigeixen que informem als visitants de la Unió Europea de l'ús de galetes i de les dades recopilades al nostre blog. 
Hem afegit un avís al blog per explicar que Google hi utilitza determinades galetes de Blogger i de Google, com ara les de Google Analytics i les d'AdSense, i altres dades recopilades per Google. 


Hem actualitzat la nostra política de protecció de dades
El 25 de maig de 2018 entra en vigor, en tots els Estats membres de la Unió Europea, el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques i al tractament de les seves dades personals. A donabalafia associaciació ens adaptem a la nova llei i, per això, hem actualitzat al nostra Política de privacitat.
Properament Podràs consultar la nostra Política de privacitat actualitzada
Per a la nostra organització, les dades són molt importants, i també quin ús en fem. Les utilitzem per enviar-te informació de les nostres exposicions, activitats i altres accions de difusió de donabalafia i AVV Balàfia. En qualsevol moment, podràs donar-te de baixa o modificar les teves dades escrivint-nos al correu dba@balafia.org i associació@balafia.org
Si vols saber-ne més, et sorgeix algun dubte o vols accedir, rectificar, suprimir, limitar i/o oposar-te a l’ús de les teves dades, pots escriure’ns a l'adreça dba@balafia.org i associació@balafia.orgo a la nostra adreça postal C./Terrassa, 2 cantonada Penedès.25005 Lleida.