donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 8 de maig de 2018

Ens fem ressò del III WorkShop Internacional “Dones i Esport. La igualtat en joc”: Les dones en les professions de l’esport 28-29/06/2018 (Barcelona)

Durant aquests dos dies és va analitzar la situació de les dones i la perspectiva de gènere en les diferents sortides professionals de l'àmbit de les Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE): en educació, gestió, entrenament, salut, recreació, etc.

Es van generar espais de reflexió i debat per elaborar propostes que permetin incrementar la presència femenina en les professions vinculades a l’activitat física, l'educació física i l’esport. Les persones assistents van presentar comunicacions amb dades sobre la situació actual, d’experiències de bones pràctiques per introduir la perspectiva de gènere en tots els contextos laborals de la nostra àrea i impulsar l'intercanvi entre l'àmbit universitari i l'àmbit professional.
Al workshop van participar integrants del Grup d'Investigació Social i Educativa de l'Activitat Física i l'Esport (GISEAFE) de l'INEFC Barcelona, ​​i va comptar també amb l'assistència i participació de les doctores Leanne Norman (Leeds Becket University, Holanda), Annelies Knoppers (Utrech University, Anglaterra) i Marta Moragas (U. Ramon Llull), entre d'altres.
Des del Comitè organitzador del III Workshop Internacional “Dones i Esport” van animar a participar i fer-ne aportacions que van posar de manifest i van donar visibilitat als projectes que és realitzen en les diferents organitzacions. La vostra experiència, de ben segur, ha resultat de gran interès per a la resta d'assistents. Podeu presentar propostes de comunicacions sobre projectes i/o experiències, relacionades amb la perspectiva de gènere a l'educació física, l'activitat física i l'esport abans del divendres 1 de juny de 2018.
 Podeu consultar qualsevol dubte a través del correu giseafe@gencat.cat