donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 4 d’octubre del 2017

Va de Drets Humans, Dignitat i Pau. LES DONES CRIDEM CONTRA LA VIOLÈNCIA:SOM GENT DE PAU

DIGNITAT I PAU
Fem aquest apunt al nostre bloc en solidaritat amb  totes les dones i homes que van ser agredides per la policia nacional espanyola i la guàrdia civil el dia 1 d'octubre de 2017 en les nostres contrades, en el nostre cas a l' Escola Oficial d' Idiomes de Lleida a Balàfia,
 simplement per voler votar,
 
Moltes de nosaltres encara magolades condemnem enèrgicament la violència extrema que el govern espanyol ha exercit arreu de Catalunya, i especialment al nostre col.legi elctoral, l' Escola Oficial d'Idiomes de Balàfia, Lleida, a la nostra ciutat, contra ciutadanes i ciutadans pacífics i lliures d'exercir el seu dret a votar.
La violència de les forces i cossos policials de l'Estat ha estat absolutament desmesurada i fora de lloc. Ha provocat prop de 900 persones ferides, quan es disposaven de forma pacífica a participar lliurement en la convocatòria de l'1-O per exercir els seus drets.
Cridem a la responsabilitat de les autoritats que han pres la decisió repressiva, pròpia d'èpoques de trist record, i donem el nostre suport a les persones que van resultar ferides.
Alhora, ens adherim a totes les activitats promogudes per la Taula per la Democràcia amb l'objectiu de denunciar els fets abans esmentats. Cridem, però, a la ciutadania a participar de forma pacífica en les iniciatives de protesta que es convoquin.