donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 22 de febrer del 2016

Parlem d'equitat de Gènere:CAMPANYA 8 de març 2016

L'equitat de gènere precisa que com a societat prenguem consciència respecte al fet que el treball de cura, domèstic i familiar no és prescindible. Perquè la qualitat de la vida humana en depèn i, per tant, el discurs d'omissió d'aquesta realitat és un obstacle a l'hora de planificar una disposició dels temps i del treball remunerat que respecti i garanteixi el benestar de les persones.

El progrés social no és possible sense les dones i, per tant, l'equitat de gènere és avui un horitzó imprescindible per poder aconseguir posicions d'autoritat femenina que permetin introduir l'expertesa de les dones en la gestió pública i privada. I aquesta és una qüestió clau no només per a les dones sinó també pel conjunt de la societat. 
És necessari, en aquest sentit, un canvi individual que és converteixi en una transformació col.lectiva, un canvi en la valoració personal, social i política de les diferents esferes que conviuen i que són el motor real de les societats occidentals. L'equitat de gènere, com a valor intrínsec de la societat catalana requereix pensar i estructurar les organitzacions a partir de l'experiència de dones i homes amb l'objectiu de garantir l'accés a l'esfera pública en igualtat de condicions i sense perdre qualitat de vida, perquè les dones les dones mai no hi hem estat disposades !!