donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 28 de febrer del 2016

8 de març, EXPLIQUEM el món amb ulls de dona i no ens cansarem de reivindicar EQUITAT

Per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD), ha posat en marxa la campanya unitària Compromís amb l’equitat de gènere, (#EQUITAT8M), que també subscriuen diputacions i entitats municipalistes.
La imatge d’aquesta campanya commemorativa és, per una banda, un reconeixement al feminisme i a la lluita històrica de les dones per aconseguir l’equitat de gènere, però, sobretot, vol posar de relleu el compromís de tota la societat catalana per avançar de manera eficaç i efectiva cap una igualtat d’oportunitats real entre dones i homes. Aquest avenç serà possible gràcies al desplegament de la Llei 17/2015 de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes i la participació i suport del teixit d’ entitats de dones del nostre país en les actuacions que ara cal desenvolupar.


La campanya serà àmpliament divulgada per les institucions que la signen a través dels mitjans de comunicació propis, així com en insercions a la premsa escrita. Cada ens local podrà adaptar la imatge al seu àmbit d’ acció territorial.
 
 Al web de l' ICD,  podreu descarregar els principals materials de la campanya per tal que en feu la difusió que cregueu oportuna. I també,  podeu trobar la Declaració institucional de l’Institut Català de les Dones del 8 de març de 2016 , que serà llegida en tots els  actes commemoratius  que es duran a terme a tot el territori.