donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 25 de setembre del 2015

Participació i declaració del Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) a la 60 CSW de Nacions Unides

El Consell Nacional de les Dones de Catalunya, com a entitat consultiva del Consell Econòmic i Social (ECOSOC) des del 1999, participa anualment en les sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) i presenta una declaració escrita sobre les qüestions temàtiques que s’aborden en les reunions.


El 60è període de sessions de la CSW es durà a terme a la seu de les Nacions Unides del 14 al 24 de març de 2016 i tindrà com a tema principal “l’apoderament de les dones i la seva relació amb el desenvolupament sostenible”. Si voleu col·laborar amb el GT Internacional en l’elaboració d’aquest document podeu posar-vos en contacte amb  cndc@gencat.cat i us posarem en contacte amb la coordinadora del grup de treball.
 
El període que estableix Nacions Unides per a la presentació de les declaracions escrites és entre l’1 i el 16 d’octubre d’enguany. Un cop passat el termini no es podran enviar ni modificar els documents.