donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 29 de novembre de 2009

BATALLA D'ILERDA I MARXA NÒRDICA

S'ha celebrat amb una assistència de prop de 200 persones la primera marxa nòrdica de la ciutat de Lleida. El recorregut ha portat als caminadors pels espais on va tenir lloc la primera fase de la batalla d'Ilerda. La qual va consistir en els enforntaments de Juli César i els generals pompeians Afrani i Petreu durant els mesos de maig i juny de l'any 49 a.C. i dins de la guerra civil entre els dos candidats al poder de Roma.

El grup EFIS, el Centre Excursionista de Lleida i l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida han estat els organtizadors de la marxa que tanca el cicle de tretze caminades que s'han celebrat durant tot el 2009 dins del programa de la coordinadora Lleida Camina. 
Els caminadors han tingut l'oportunitat de conèixer la tècnica dels pals nòrdics que facilita el caminar i aconsegueix un major rendiment físic. Diverses empresses i entitats han col.laborat en l'éxit de la proposta: IEI,  Nordic Walking catalunya,  trangwold, exel, Associació de Veïns de balàfia, dona Balàfia, Mas Pirineo, etc. La guàrdia urbana ha escoltat als participants i el mateix regidor d'Esports,  Txema Alonso, ha assitit a la rimera parta de la caminada.

 
Moltes gràcies.