donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 13 de novembre del 2021

(Re)coneixement veïnal: PREMIS A LA CONSTÀNCIA, DEDICACIÓ I IL.LUSIÓ


Promovem el (Re)coneixement veïnal a les experiències de superació i lluita veïnal que han suposat avenços socials que milloren la qualitat de vida dels nostres barris, els drets de les persones que hi habiten i la seva dignitat.

També mostrem experiències prèvies de les edicions anteriors des de l’any 2015.

Coneix-les i comparteix la teva!

Mostrar les accions rellevants perquè se’ls doni la importància que mereixen. Posar en valor aquestes accions, avaluades segons criteris de qualitat.

Destacar tot allò que suposen: la col·laboració entre organitzacions i institucions; la feina per respondre a les necessitats socials dels reptes actuals i el suport de tots/es els que ens han acompanyat abans, ara i sempre.

Accions transformadores que incideixin i provoquin canvis en la societat. Unes transformacions en les condicions de vida, als aspectes de l’entorn que hi influeixen i en l’aprofundiment de la qualitat democràtica.