donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 11 de novembre de 2021

PARTICIPA A LA CURSA O A LA CAMINADA !! 5a TRAIL RUNNING


La Trail Running Santa Caterina d'Arbeca aposta per la sostenibilitat i la solidaritat en la 5a edició

El proper 20 de novembre es celebra a Arbeca la 5a edició de la Trail Running Santa Caterina d'Arbeca, una cursa per posar en valor el patrimoni i els productes locals, que després de consolidar la seva aposta per la sostenibilitat en les edicions anteriors, per aquest any també afegeix la vessant solidària amb una recollida de sabatilles esportives per a l'ONG Lleida pels Refugiats. A La Ciutat Lleida, amb Núria Mora, en parlem amb la Bea Miret, directora de la cursa.

A Arbeca hi ha una llarga tradició d'organització de curses, crosos ...com a molts pobles de Ponent se solia organitzar per la festa major una peculiar cursa atlètica denominada “cursa o cós de la cordera”. Els premis podien variar segons les poblacions. El més habitual era una cordera de primer premi, un segon que consistia en un parell de pollastres i un tercer que s’emportava una ceba. En altres llocs el tercer premi era substituït per un conill, passant a endur-se la ceba el que quedava en darrer lloc.