donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 23 de novembre del 2021

Manifest del món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones

 
25 de novembre de 2021 

Des del món de l’Esport, denunciem tots els tipus, formes i àmbits de violències masclistes existents i volem reiterar el nostre suport i empatia amb les supervivents i el seu entorn. 

No podem continuar consentint que les dones visquem amb por, amb la nostra llibertat coartada per l’amenaça d’unes violències i agressions sexuals que ja haurien d’estar desterrades d’una societat democràtica i lliure. 

Des del món de l’Esport, volem emfatitzar accions, individuals i comunitàries, per l’erradicació de les violències masclistes. 

Accions que són font de suport i resiliència per a les supervivents, que demostren el nostre compromís, implicació, coratge i ètica, per fer-les sentir que “no estan soles”, abans, durant i després de qualsevol agressió masclista. 

Perquè amb la formació d’aliances i complicitats des de l’Esport podem construir un teixit comunitari i una xarxa de recursos que siguin font de salut i qualitat de vida per a totes les dones i col·lectius oprimits d’aquesta societat.

 Estimar, només es pot fer des de la llibertat, la igualtat i el respecte. 

Per una vida i un esport, lliure de violències masclistes!

si cliqueu damunt de la imatge anireu a
https://inefc.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Dossier-estadistic-Dones-en-lesport-2021
Manifest de lectura, entre el 19 al 29 de novembre, en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure. La durada de la lectura és d’aproximadament d’1 minut i 18 segons.