donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 20 de novembre del 2021

Campanya “25N -Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones: Manifest de l’Esport"

 

El dia 25 de novembre,  convoquem tota la ciutadania, a les 12.00 h del migdia, a fer un minut de silenci. Esperem que la ciutadania i en especial totes les persones vinculades al món de l’esport, entitats i associacions, se sumin a aquesta reivindicació en què es rebutgin les actituds masclistes, alhora que s’identifiquin i denunciïn les agressions.

Amb el Manifest del món de l’Esport, promogut pel Consell Català de l’Esport, es fa una crida a professionals i entitats esportives per sumar-se a aquest compromís en què es reivindica i es manifesta fermament el rebuig absolut a qualsevol tipus de violència i, especialment, aquelles que afecten les dones i els seus fills i filles.

Des de l’esport, exigim tolerància ZERO , davant els agressors masclistes i exterioritzem el nostre crit més unànime i conscient, envers a les violències masclistes.

Podeu disposar del Manifest del món de l’Esport i dels materials per difondre el missatge en els vostres entorns amb la publicació de cartells de la Campanya, fotos i vídeos personalitzats als vostres espais de difusió i xarxes socials, utilitzant les etiquetes  #esportcat i #25N

La Generalitat de Catalunya, juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i la Delegación del Gobierno a Catalunya, renovem el nostre ferm compromís per erradicar les violències masclistes i consensuem un Manifest Institucional en el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, de sensibilització, per tal d’avançar en el seu abordatge. És un manifest per commemorar i visibilitzar aquesta data i tot allò que representa.