donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 28 de gener del 2021

PREPARANT EL 65 període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona de Nacions Unides (CSW65)

 Us informo que està ja oberta la preinscripció al 65 període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona de Nacions Unides (CSW65), que es durà a terme en format virtual del 15 al 26 de març. Aquest any, el tema principal tracta de la participació plena i efectiva de les dones i la presa de decisions en la vida pública, així com l’eliminació de la violència, per aconseguir la igualtat de gènere i l’apoderament de totes les dones i nenes.

Com sabeu, el CNDC té estatus consultiu especial amb el Consell Econòmic i Social (ECOSOC) i, per tant, la possibilitat de registrar un nombre limitat de representants per assistir a les reunions que s’hi realitzaran.

Per això, si esteu interessades en inscriure-us i sou d’una entitat membre del CNDC, cal que respongueu abans del 5 de febrer a cndc@gencat.cat indicant el nom i dos cognoms, l’adreça electrònica i l’entitat i (quan ho feu, no esborreu el camp “Tema” del missatge, si us plau).