donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 20 de setembre del 2019

SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT #BeActive #esportcat

Els propers dies, del 23 al 30 de setembre de 2019, es celebrarà SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT, una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física arreu d’Europa. La campanya #BeActive   #esportcat  anima totes les persones a romandre actives aquella Setmana i durant tot l’any, cosa que contribuirà al benestar de la ciutadania europea, ja que entenem que la manca  d’activitat física repercuteix negativament en la societat i la salut, a més de comportar costos econòmics. La Setmana Europea de l’Esport és per a tothom, independentment de l’edat, l’experiència, o la condició física de cadascú.

Com a professionals de l’àmbit esportiu, la salut i l'activitat física i entitats catalanes compromeses en la difusió de l’activitat física i l’esport, des del Consell Català de l’Esport us convidem a participar activament d’aquesta iniciativa fins al 30 de setembre i difondre la vostra activitat per tota Europa fent ús del lema #BeActive i utilitzant l’etiqueta #esportcat .
Podeu proposar activitats (activitats esportives, trobades, tallers, reptes, seminaris, exposicions, etc.) a desenvolupar entre els dies 23 i 30 de setembre. Per aquest motiu, cal que doneu d’alta la activitat que proposeu mitjançant la Plataforma de Registre creada per aquesta finalitat, una acció que us permetrà obtenir automàticament els logos comunitaris per utilitzar-los durant la campanya i també us donarà la possibilitat de situar l’activitat i la població catalana en el mapa d’actuacions de la Unió Europea.

A l’enllaç , que anirem actualitzant, podeu consultar activitats proposades en el marc de la campanya i el marcador de persones participants a Catalunya.
Ben cordialment,