donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 19 de setembre del 2019

Invitació al I Congrés Internacional per a l'Erradicació de les Violències Masclistes - 22 i 23 d'octubre de 2019 a la Fabra i Coats

En nom de la presidenta de l’Institut Català de les Dones, ens plau convidar-vos al I Congrés Internacional per a l'erradicació de les Violències Masclistes, que tindrà lloc els propers 22 i 23 d’octubre de 2019 a l’antiga fàbrica Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20 Barcelona).
L’Institut Català de les Dones organitza aquest congrés amb l’objectiu de reunir en un mateix espai a les persones professionals dels circuits de violència masclista, al personal de les Administracions Públiques encarregades d’intervenir en el disseny i l’execució de polítiques públiques amb perspectiva de gènere, a les entitats de dones del territori i al conjunt del teixit associatiu feminista català. Igualment serà una oportunitat d’interaccionar amb activistes i investigadores en matèria de gènere i violències masclistes, amb la finalitat de generar la confluència d’una diversitat d’agents que afavoreixi la suma de coneixements sobre les diverses teories i praxis feministes per a l’erradicació de les violències masclistes, construint així un espai idoni per a la construcció d’aliances i el treball en xarxa.
Aquesta trobada vol també visibilitzar les estratègies de les dones per fer front a situacions de violència masclista, i compartir així experiències d’autoorganització i de resistència d’arreu del món. A partir de les ponències i els tallers, es vol facilitar un espai de debat i reflexió que incorpori els múltiples eixos d’opressió inherents a la societat patriarcal i que juguen un paper especialment important en les situacions de violència viscudes per les dones.
Podeu accedir a tota la informació a través de la pàgina web de l’Institut Català de les Dones i tramitar la vostra inscripció complimentat el formulari en línia.