donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 9 de novembre del 2014

PREPARANT LA CAMINADA DE LA MARXA NÒRDICA : avui parlem de DRAC ACTIU

 Els programes de Drac Actiu estan dissenyats organitzats i acompanyats per un equip d'experts en el camp de l'esport, l'oci i la docència. GONZALO GIL MORENO, LALY PUIG GARCIA, SEBAS MÁS i CHANTAL PUIG GARCIA

Drac Actiu és una empresa especialitzada en l’oferta de diferents serveis d’activitats, combinant esport, esbarjo, salut i cultura. Drac Actiu organitza activitats guiades esportives i de natura, pensades a mida per grups, famílies, joves i infants com el senderisme, el tir amb arc, les excursions amb quads, jocs...en diferents entorns. També realitzen tasques de direcció d'activitats extraescolars, monitoratge i socorristes aquàtics en diferents àmbits.
A Drac Actiu portem més de 15 anys organitzant, dissenyant i duent a bon terme l'organització i direcció de diversos programes. Activitats guiades esportives i de natura pensades a mida per a grups, famílies, joves i escolars.
A Drac Actiu també organitzem diversos esdeveniments al llarg de l'any sent els nostres principals productes la Trekorientació (proves de senderisme i orientació) i la Demolition (prova de resistència amb bicicleta)
Els programes de Drac Actiu estan dissenyats organitzats i acompanyats per un equip d'experts en el camp de l'esport, l'oci i la docència.
GONZALO GIL MORENO, LALY PUIG GARCIA i CHANTAL PUIG GARCIA
http://dracactiu.clients.btactic.net/ca/marxa-nordica-a-vallbona-de-les-monges/