donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, Xocolatades, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

dimecres, 26 de novembre de 2014

I... "L'alcohol es va convertir en el rei de la casa"...EN VOLEU SABER MÉS...

US ESPEREM
A BALÀFIA 
L'alcoholisme trasbalsa tota la família.

PER PARLAR
...
"La cara del meu marit quan bevia em recordava la del meu pare", ... I ho va explicar a la família d'ell, que no ho va admetre. "Et culpabilitzen: «Què deus haver fet tu perquè el meu fill begui si abans no ho feia?» o «Estigues més per ell» són retrets habituals". "Costa molt d'acceptar que hi ha un alcohòlic a la família i es prefereix pensar que és culpa d'una depressió, de problemes a la feina..." L'alcoholisme trasbalsa tota la família. "L'alcohol es va convertir en el rei de la casa i descontrola tota la família perquè al darrere d'un alcohòlic almenys hi ha afectades quatre o cinc persones: els fills, els pares, els germans..." 
L’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Lleida és una entitat sense ànim de lucre que ofereix informació, assessorament i seguiment a persones que pateixen problemes d'alcoholisme i llurs famílies.  
ARLLE (Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Lleida)
Plaça Sant Llorenç, 1  25002 Lleida
973 26 10 26 - Fax 973 28 22 72