donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 26 de novembre del 2014

I... "L'alcohol es va convertir en el rei de la casa"...EN VOLEU SABER MÉS...

US ESPEREM
A BALÀFIA 
L'alcoholisme trasbalsa tota la família.

PER PARLAR
...
"La cara del meu marit quan bevia em recordava la del meu pare", ... I ho va explicar a la família d'ell, que no ho va admetre. "Et culpabilitzen: «Què deus haver fet tu perquè el meu fill begui si abans no ho feia?» o «Estigues més per ell» són retrets habituals". "Costa molt d'acceptar que hi ha un alcohòlic a la família i es prefereix pensar que és culpa d'una depressió, de problemes a la feina..." L'alcoholisme trasbalsa tota la família. "L'alcohol es va convertir en el rei de la casa i descontrola tota la família perquè al darrere d'un alcohòlic almenys hi ha afectades quatre o cinc persones: els fills, els pares, els germans..." 
L’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Lleida és una entitat sense ànim de lucre que ofereix informació, assessorament i seguiment a persones que pateixen problemes d'alcoholisme i llurs famílies.  
ARLLE (Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Lleida)
Plaça Sant Llorenç, 1  25002 Lleida
973 26 10 26 - Fax 973 28 22 72