donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 18 d’octubre del 2014

CONTINUEM EL CICLE PER DONAR A CONÈIXER L'OBRA DE SIS DONES CATALANES : Margarida Xirgu,


El cicle té per objectiu donar a conèixer l’obra de sis dones catalanes: Frederica Montseny, Rosa Sensat, Margarida Xirgu, María Luz Morales, Ángeles Santos i Teresa Pàmies, totes elles personalitats desacatades en algun dels àmbits de la cultura i la vida pública catalana. 
 
A principi del segle XX Margarida Xirgu es va iniciar en el teatre amateur i ben aviat va fer el salt a l’escena professional, on triomfaria de manera fulgurant a Barcelona i, més tard, a les Amèriques i a Madrid. Quan va esclatar la Guerra Civil es trobava a Amèrica, on es va quedar exiliada a causa del seu compromís amb la República i, en general, amb les idees de democràcia i llibertat, incompatibles amb el règim franquista. Les seves cartes personals, plenes de sentiments i emocions, testimonien el fons de trist enyorament que la va acompanyar des que es va exiliar fins al final de la seva vida. Va ser una de les millors actrius tràgiques del teatre universal del segle XX.
http://margaritaxirgu.es/catala.htm
 No somiar, no esperar, no creure en alguna cosa...... és com no existir.