donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 22 de gener del 2013

El Consell Municipal de les Dones elaborarà un programa unitari per commemorar el 8 de Març

El Consell Municipal de les Dones està treballant per elaborar un programa unitari d’actes per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, per incloure-hi les propostes previstes, tant per part de l’Ajuntament de Lleida com de les entitats de dones de la ciutat. Aquest ha estat un dels principals temes que el Plenari del Consell va tractar en la reunió mantinguda aquest dijous. La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat i presidenta del Consell, Maria Rosa Ball, va presidir la reunió, que també va comptar amb la presència de la tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, i de la directora d’Àmbit de Serveis a les persones i Ocupació de l’Ajuntament de Lleida, Montserrat Gil.

                                                                                  En aquest primer Plenari del Consell Municipal de les Dones, l’ordre del dia incloïa altres qüestions, com la presentació de les activitats del programa Activa’t al Casal previstes per al primer semestre de l’any, entre les quals destaquen els Tallers Itinerants: Espai salut, L’advocada respon... i En Femení. Aquests tallers estan dissenyats amb la voluntat d’atansar l’activitat del Casal de la Dona als barris, en especial a les seus de les entitats de dones segons els seus interessos i les seves inquietuds. Els pròxims tallers Itinerants seran avui, amb l'Espai de Salut i la xerrada “El suport psicològic a les persones malaltes de càncer i les dones com a cuidadores"; aquest dijous, amb la secció En Femení i el taller “Què volem les dones?”, al Centre Cívic de Balàfia en col.laboració amb la Vocalia de la Dona de l' AVV i DonaBalàfia associació i dimecres que ve es farà L’Advocada respon... i la xerrada sobre “El Fons de Garantia de Pensions i Prestacions”.
El Consell Municipal de les Dones, format per 35 entitats i sectorials de dones, és l’òrgan de participació de les entitats i organismes d’àmbit social, cultural, polític i econòmic per a la consulta, l’estudi i l’assessorament per a la plena incorporació de les dones a la vida ciutadana i per a l’assoliment de la igualtat de gènere.