divendres, 15 de març del 2013

Socotra : El nom de l'illa podria derivar del sànscrit Dvida Sukhadara que voldria dir alguna cosa com és ara "illa de la felicitat" o "illa feliç".L'Equip de Lleida World Extrem torna a l'aventura

Socotra2013: Esència al límit.
Arcadi Climent i Kike Comencen l'acció

Els nostres expedicionaris ja són a SOCROTA.  Seguint el pla previst, l'equip es va desplaçar ahir fins a l'illa, per començar la travessia.
Ens han fet arribar aquestes impressions per compartir amb tots vosaltres: "Després de 4 llargues hores de viatge hem aterrat a Socotra, calor i humitat ens han donat la benvinguda. Després de dures negociacions i haver-nos proveït de menjar i aigua, en Hadibo, comencem l'expedició deixant enrere qualsevol indici de civilització "
Ens han advertit que a partir d'ara les comunicacions seran escasses, ja que avancen a l'interior de l'illa i no hi ha cobertura.
Intentarem mantenir-vos informats amb les poques notícies i imatges que ens facin arribar.
L' illa fou reconeguda al juliol de 2008 per la Unesco com a Patrimoni Natural de la Humanitat. L'aïllament d'aquesta illa i el fet de que se separés del continent africà fa milions d'anys permet que un terç de la seva flora i fauna siguin espècies autòctones que no es troben en cap altre lloc del món (per exemple 24 espècies de rèptils, 6 tipus d'ocells, el pardal de Socotra, el centpeus de Socotra, una classe de libèl·lula, una classe de crancs de terra descoberts el 1997 a una zona a 700 metres d'altura, i 25 espècies d'insectes que salten; i com a flora l'arbre de mirra, el d'encens, i el dragoner o arbre de la sang del dragó entre d'altres, i sense comptar les espècies marines. Es creu que hi ha unes 800 espècies diferents a les d'altres llocs del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada